137696
Książka
W koszyku
(Biblioteka Przeglądu Pszczelarskiego)
Miód jest jedynym jedzeniem, który się nie psuje. Nawet po wielu setkach lat nadaje się do spożycia, co potwierdzono po odnalezieniu tego szczególnego pokarmu w egipskich piramidach. Stosowany jest jako przysmak i jako lek. Także inne produkty pszczół mają dobroczynne działanie na człowieka jak na przykład kit pszczeli. Co ciekawe miody w zależności od pochodzenia mają różne właściwości. Warto zapoznać się z nimi czytając także tą książkę, aby w pełni cieszyć się domowymi skarbami i wiedzieć do czego je wykorzystać.
Status dostępności:
Filia nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej