138038
Book
In basket
Łowcy smaków / Ina Rybarczyk ; [fotografie Marek Pawlik]. - Poznań : Dom WydawniczyRebis, 2017. - 311, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru. Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia. Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!
Availability:
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce podtytuł : roślina kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.
Bibliography, etc. note
Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again