138161
Book
In basket
„Vegano Italiano. Wegańskie smaki włoskiej kuchni. Ponad 150 przepisów” autorstwa Rosalby Gioffré to prawdziwa gratka dla fanów kuchni włoskiej w zupełnie nowej, wegańskiej odsłonie! Coraz więcej ludzi decyduje się przejść na dietę bezmięsną i staje się weganinem, wegetarianinem, owowegetarianinem czy witarianinem. W XXI wieku coraz częściej zdajemy sobie sprawę z okrucieństwa, które wyrządza się zwierzętom przeznaczonym do spożycia, dlatego szukamy jakichś smacznych i zdrowych zamienników diety mięsnej. A przecież aż roi się od takich sprytnych rozwiązań! Znana i lubiana stylistka żywności Rosalby Gioffré przychodzi nam z pomocą i przedstawia jedno z nich! Książka „Vegano Italiano. Wegańskie smaki włoskiej kuchni. Ponad 150 przepisów” aż bombarduje smakami, kolorami i zapachami, a wszystko to wprost ze słonecznych, zielonych, przepięknych Włoch!
Availability:
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again