Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Filia nr 2
(1)
Author
Pawlik Marek
(1)
Rybarczyk Ina
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Subject
Dieta bezglutenowa
(1)
Odżywianie
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Łowcy smaków / Ina Rybarczyk ; [fotografie Marek Pawlik]. - Poznań : Dom WydawniczyRebis, 2017. - 311, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
Na okładce podtytuł : roślina kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.
Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru. Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia. Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again