138162
Book
In basket
Serce to jedno z najdelikatniejszych narządów naszego ciała - jest narażone na zawały, działanie cholesterolu, stres. Jego prawidłowe działanie zapewnia nam zdrowie i długie życie. Jak dbać o serce, aby pracowało jak najdłużej? Autorka książki “Dieta dla serca”, Małgorzata Borgman, skupia się przede wszystkim na zagadnieniach związanych z profilaktyką zdrowia serca oraz roli odpowiedniego żywienia. W książce nie brak również opisów najczęstszych chorób serca oraz ich przyczyn. Główną zaletą książki są liczne przepisy, skierowane właśnie dla osób borykających się z problemami sercowymi. Ich głównym celem jest wzmacnianie mięśnia sercowego, poprzez dostarczanie niezbędnych składników diety.
Availability:
Biblioteka Główna - Dorośli
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again