138162
Book
In basket
Miażdżyca stanowi coraz większe zagrożenie, nie tylko dla osób starszych, ale i młodych. jest ona chorobą obejmująca nie tylko naczynia wieńcowe oplatające serce, ale również tętnice i aorty. Powszechnie wiadomo, iż na rozwój miażdżycy największy wpływ ma palenie tytoniu, otyłość, stres, brak aktywności fizycznej oraz nieodpowiednia dieta bogata w tłuszcze. Czy poprzez zmianę nawyków żywieniowych możliwe jest wyeliminowanie zagrożenia miażdżycą? Autorka książki “Dieta antymiażdżycowa” przekonuje, iż nisko tłuszczowa i pozbawiona cholesterolu dieta jest kluczem do zdrowia i dobrego samopoczucia. W książce nie brak wskazówek, co jeść, a czego unikać w codziennej diecie.
Availability:
Biblioteka Główna - Dorośli
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again